currently on my mind:
︎ “The most dangerous thing about AI is that
it shifts us to see the output as the most important part.”

︎ “The reason you would create anything is because
you love it enough to see it exist”

︎ “The day you plant a seed is not the day you
eat the fruit.”

︎ “The desire for safety stands against every
great and noble enterprise.”

︎ “Worry pretends to be necessary but serves
no useful purpose.”

︎ “Storytelling reveals meaning without committing
the error of defining it.”graphic design
brand strategy
brand identity
editorial design
web design
packaging design
3D visuals
Mark


Laura Beulens is een grafisch ontwerper die bekend staat om haar heldere en no-nonsense aanpak. Haar focus ligt op het maken van ontwerpen die blijven plakken zoals kattenhaar op een zwarte trui. Elk project krijgt een unieke persoonlijkheid die aansluit bij het merk.

In haar creatieve proces dompelt Laura zich onder in de wereld van haar opdrachtgevers. Ze begrijpt hun drijfveren, doelen en speciallekes en weet zo hun visie tot leven te brengen met zorgvuldig beredeneerde ideeën. Laura bloeit op in samenwerkingen met kleine bedrijven en startups, waar ze geniet van de vrijheid voor onverwachte ideeën en vernieuwende oplossingen.

Wat Laura onderscheidt, is het ontwijken van vluchtige trends. Ze richt zich liever op conceptuele ontwerpen die tijdloze verhalen vertellen en een blijvende impact hebben. Laura laat haar leiden door vertrouwde ontwerpprincipes en begint altijd met de "waarom" achter elke beslissing, wat resulteert in een mix van originaliteit en duidelijkheid. Haar ontwerpen zijn als een koffie met een vleugje gembersiroop: onverwacht, maar verrassend smaakvol.

Naast haar werk als grafisch ontwerper is Laura ook deeltijdse docente aan LUCA School of Arts. Ze deelt haar kennis en ervaring graag met haar studenten, en stimuleert hen om hun volledige potentieel te benutten. Laura streeft ernaar om zowel professioneel als persoonlijk te blijven groeien.
NL   ENG
Mark